ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Χειροποίητες Ζύμες

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

Ακολουθούμε πάντα τον ίδιο απλό τρόπο και την ίδια απλή συνταγή, πλάθουμε το ζυμάρι με αγνά υλικά, ανοίγουμε τα φύλλα στο χέρι, τοποθετούμε τα φύλλα ένα ένα στο ταψί και τα λαδώνουμε με το πινέλο, γεμίζουμε το ταψί μέχρι πάνω με με πλούσια αυθεντική γέμιση από Φέτα, Μυζήθρα, Αυγά, Γάλα πλήρες, Μπεσαμέλ. Και έρχεται αυτή η απλή πατροπαράδοτη συνταγή στους 180ο να γίνει μια σπουδαία τραγανή απόλαυση που μπορεί να συμπληρώσει ή να γεμίσει το οικογενειακό σας τραπέζι με ένα υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια. Τυρόπιτα Λούκουλος, Μια τραγανή απόλαυση σε ταψάκι για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο, χωρίς κόπο & ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

ΦΥΛΛΟ

ΓΕΜΙΣΗ


ΑΛΕΥΡΙ 70%
ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
ΑΛΑΤΙ
ΝΕΡΟ
ΦΕΤΑ
ΜΥΖΗΘΡΑ
ΑΥΓΑ
ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

Ακολουθούμε πάντα τον ίδιο απλό τρόπο και την ίδια απλή συνταγή, πλάθουμε το ζυμάρι με αγνά υλικά, ανοίγουμε τα φύλλα στο χέρι, τοποθετούμε τα φύλλα ένα ένα στο ταψί και τα λαδώνουμε με το πινέλο, γεμίζουμε το ταψί μέχρι πάνω με πλούσια αυθεντική γέμιση από Σπανάκι, Πράσο, Άνηθο, Φέτα, Αραβοσιτέλαιο. Και έρχεται αυτή η απλή πατροπαράδοτη συνταγή στους 180ο να γίνει μια σπουδαία τραγανή απόλαυση που μπορεί να συμπληρώσει ή να γεμίσει το οικογενειακό σας τραπέζι με ένα υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια. Σπανακοτυρόπιτα Λούκουλος, Μια τραγανή απόλαυση σε ταψάκι για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο, χωρίς κόπο & ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

ΦΥΛΛΟ

ΓΕΜΙΣΗ


ΑΛΕΥΡΙ 70%
ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
ΑΛΑΤΙ
ΝΕΡΟ
ΦΕΤΑ
ΜΥΖΗΘΡΑ
ΑΥΓΑ
ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
ΜΠΕΣΑΜΕΛΚΟΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

Ακολουθούμε πάντα τον ίδιο απλό τρόπο και την ίδια απλή συνταγή, πλάθουμε το ζυμάρι με αγνά υλικά, ανοίγουμε τα φύλλα στο χέρι, τοποθετούμε τα φύλλα ένα ένα στο ταψί και τα λαδώνουμε με το πινέλο, γεμίζουμε το ταψί μέχρι πάνω με με πλούσια αυθεντική γέμιση από Φρέσκο Φιλέτο Κοτόπουλο, Πιπεριές, Κρεμμύδι, Κεφαλοτύρι, Μπεσαμέλ. Και έρχεται αυτή η απλή πατροπαράδοτη συνταγή στους 180ο να γίνει μια σπουδαία τραγανή απόλαυση που μπορεί να συμπληρώσει ή να γεμίσει το οικογενειακό σας τραπέζι με ένα υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια. Κοτόπιτα Λούκουλος, Μια τραγανή απόλαυση σε ταψάκι για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο, χωρίς κόπο & ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

ΦΥΛΛΟ

ΓΕΜΙΣΗ


ΑΛΕΥΡΙ 70%
ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
ΑΛΑΤΙ
ΝΕΡΟ
ΦΕΤΑ
ΜΥΖΗΘΡΑ
ΑΥΓΑ
ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
ΜΠΕΣΑΜΕΛ