Στάδια Παραγωγής

Χειροποίητες Παραδοσιακές Πίτες

Ζύμωση

Θέλοντας να υπηρετήσουμε με απόλυτο σεβασμό τη δική μας παράδοση και τηρώντας αυστηρά κάθε διαδικασία παραγωγής που απαιτείται σύμφωνα με την πιστοποίηση ISO 22000, δημιουργούμε μοναδικές και εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητες πίτες.

Διαλογή

Τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα υλικά ελέγχονται σύμφωνα με τις διαδικασίες που απαιτεί η διασφάλιση ποιότητας και επιλέγονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Χωρίς τη προσθήκη συντηρητικών ή οποιασδήποτε χρωστικής, συνδυάζονται σε απολαυστικές και αυθεντικές γεμίσεις που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και το πλούσιο άρωμά τους.

Γέμισμα

Παρά το γεγονός ότι έχουμε φτιάξει εκαντοτάδες χιλιάδες πίτες, η κάθε πίτα φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα και μεράκι, σαν να είναι η πρώτη. Η γνώση και η πολύχρονη πείρα, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή μέθοδο και τις αριστες προδιαγραφές, «συνομωτούν» για μια χειροποίητη τελειότητα που σας καταπλήσσει κάθε φορά.

Ψήσιμο - Συσκευασία

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η αγάπη για το προίόν και η ευθύνη που νοιώθουμε απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να απολάυσει μία πίτα ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ, συντελούν σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, που βάζει σε καθημερινούς πειρασμούς μικρούς και μεγάλους.

Ο Στόχος μας

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης, χρησιμοποιώντας πάντα αγνά παραδοσιακά υλικά.