ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

/ τα προϊόντα μας

  • ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

Ακολουθούμε πάντα τον ίδιο απλό τρόπο και την ίδια απλή συνταγή, πλάθουμε το ζυμάρι με αγνά υλικά, ανοίγουμε τα φύλλα στο χέρι, τοποθετούμε τα φύλλα ένα ένα στο ταψί και τα λαδώνουμε με το πινέλο, γεμίζουμε το ταψί μέχρι πάνω με πλούσια αυθεντική γέμιση από Φρέσκος Κιμάς 100% Μοσχαρίσιος, Κεφαλοτύρι, Αυγά, Αλάτι, Πιπέρι. Και έρχεται αυτή η απλή πατροπαράδοτη συνταγή στους 180ο να γίνει μια σπουδαία τραγανή απόλαυση που μπορεί να συμπληρώσει ή να γεμίσει το οικογενειακό σας τραπέζι με ένα υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια. Κιμαδόπιτα Λούκουλος, Μια τραγανή απόλαυση σε ταψάκι για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο, χωρίς κόπο & ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.


ΦΥΛΛΟ

ΓΕΜΙΣΗ

Σταρένιο Αλεύρι

Αλάτι

Νερό

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Φρέσκος Κιμάς 100% Μοσχαρίσιος

Αυγά

Κεφαλοτύρι

Αλάτι
Πιπέρι


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1.Τα κατεψυγμένα προιόντα αν αποψυχθούν δεν επανακαταψύχονται.
2.Διατηρούνται σε θερμοκρασία Θ<-18 0 c
3.Για να ψηθούν τοποθετούνται σε προθερμασμένο φούρνο(170 0 c) -ΠΙΤΕΣ :160-170 0 c για 70 λεπτά ,ΜΙΚΡΕΣ: 25-30 λεπτά - ΠΙΤΣΕΣ: 160-170 0 C για 20-30 λεπτά, ΜΙΚΡΕΣ: 25 λεπτά.
4. Μετα το ψήσιμο διατηρούνται σε θερμοθάλαμο : θ>60 0 c