Χειροποίητα Προϊόντα Ζύμης

ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Χειροποίητη Πίτα από την αρχή μέχρι το τέλος...

ΣΤΑΔΙΟ

Ζύμωση

Το «ταξίδι» στην παράδοση και τον πολιτισμό μας, ξεκινά από το πρώτο κιόλας στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Η καλύτερη ποιότητα αλευριού ζυμώνεται με την «πεμπτουσία» της ελληνικής διατροφής – το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο – και ανοίγεται στο χέρι σε τραγανά φύλλα, έτσι ακριβώς όπως έκαναν η μητέρα, η γιαγιά μας.

ΣΤΑΔΙΟ

Διαλογη

Τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα υλικά ελέγχονται σύμφωνα με τις διαδικασίες που απαιτεί η διασφάλιση ποιότητας και επιλέγονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Χωρίς τη προσθήκη συντηρητικών ή οποιασδήποτε χρωστικής, συνδυάζονται σε απολαυστικές και αυθεντικές γεμίσεις που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και το πλούσιο άρωμά τους.

ΣΤΑΔΙΟ

Γεμισμα

Παρά το γεγονός ότι έχουμε φτιάξει εκαντοτάδες χιλιάδες πίτες, η κάθε πίτα φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα και μεράκι, σαν να είναι η πρώτη. Η γνώση και η πολύχρονη πείρα, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή μέθοδο και τις αριστες προδιαγραφές, «συνομωτούν» για μια χειροποίητη τελειότητα που σας καταπλήσσει κάθε φορά.

ΣΤΑΔΙΟ

Ψησιμο - Συσκευασια

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η αγάπη για το προίόν και η ευθύνη που νοιώθουμε απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να απολάυσει μία πίτα ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ, συντελούν σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, που βάζει σε καθημερινούς πειρασμούς μικρούς και μεγάλους.